Personsökare kontor

Personsökare AP400 433 MHz

AP400 (AK400) en enkel och smidig personsökare för lokal användning. Upp till fem olika larmindikeringar kan överföras till sökaren. Sändaren har en fem ingångar för slutande kontakter. Anrop indikeras med siffra 1 – 5, vibration och pip-signal.

Personsökarsystem AK400
Personsökarsystem AK400, AP400

Mottagaren (sökaren) har funktion för aktuell tid (24h) och inställning för när sökaren ska vara aktiv för mottagning av sökning. Systemet har också Out of Range funktion som varnar när sökaren befinner sig utanför sändarens täckningsområde.

Systemet består av en sändare på 433 MHz bandet och en eller flera personsökare. Obegränsat antal sökare (mottagare) kan ingå i ett system. Sändaren har en effektiv dipolantenn som garanterar räckvidden upp till en kilometer fri rymd.

Av den här modellen har vi sålt många till bibliotek, vårdboende, mindre butiker, bensinstationer och kontor.

Förutom som personsökare kan systemet användas som inbrottslarm för övervakning av bil, båt eller husvagn när de är uppställda inom sändarens räckvidd. Sändaren är speciellt utförd och anpassad för montage i bil som billarm.

Klicka här och köp ett AP400 personsökarsystem!

Klicka här för att begära pris på AP400 personsökarsystem monterad i apparatlåda för snabb installation eller ring oss på 0734-368597.